t-MBA DIGITAL VE GYN BU SENEKİ BAŞARILARINI LONDRA'DA KUTLADILAR

Doğa Koleji, t-MBA Dijital ve GYN bu seneki başarısını Londra Köprüsünün simgelerinden biri olan Goucho Tower Bridge Restaurant'da konuklarına verdiği seçkin bir akşam yemeğinde kutladı.

ETİKETLER : t-MBA , t-MBA digital , gyn , bett show , amar kamar , michel ross , graham brown martin

İş dünyasının liderleri, öğretmenler, üniversite profesörleri, çeşitli şirktelerin CEO'ları, diplomatlar, gazeteciler ve GYN, t-MBA Dijital ve Doğa Okulu öğrenciler bu seçkin yemekte bir araya geldi.

Bu özel yemekte GYN ve t-MBA Dijital öğrencileri farklı sektörlerden bir çok önemli kişiyle bir araya gelme şansı buulurken, hem iletişim ağlarını güçlendiyor, hem de t-MBA ve GYN'i destekleyenlerle süregelen iş birliği daha da güçleniyor. Geceye Pearson Genel Müdür Yardımcısı Amar Kamar'ın eğitim ve teknolojinin temel noktalarına değindiği konuşmasıyla başlandı. Kamar'ın konuşmasının ardından konuşma yapan Brittanica Genel Müdür Yardımcısı Michel Ross, Doğa ve Britannica gibi global firmaların işbirliğinin önemine değindi. Gecenin kapanış konuşmasını ise Learning Without Frontier (LWF) firmasının kurucusu ve aynı zamanda LearningReimagined yazarı Graham Brown Martin gerçekleştirdi.