t-MBA DIGITAL YOUTH TALKS BAŞLIYOR

Hızla dijitalleşen dünyamızda iş dünyasının değişen iş yapış şekilleri, insan kaynağındaki yeni yetenek setleri, iş dünyasının yeni sistemlere uyumlanması, eğitim ve mesleklerin geleceğinin ele alınacağı t-MBA Digital Youth Talks 16 Mart Salı günü saat 16:30’da başlıyor.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , digital youth talks , doğa liseleri , ditital dünya , geleceğin meslekleri
t-MBA Digital Youth Talks içeriğindeki güncel konu kapsamı ile geniş kitlelere sesleniyor. Dijital gelecekte yeni insan kodu ve iş dünyasının yeni şifrelerini tartışmaya açan t-MBA Digital Youth Talks programımızın bu seneki canlı yayın konukları Pearson Türkiye Genel Müdürü Sinan Kezer, Cerebrum Tech Kurucusu & Yönetim Kurulu Başkanı Dr. R. Erdem Erkul ve Linkedin Eğitim Çözümleri Büyümekte Olan Pazarlar (Afrika, Ortadoğu Avrupa, Türkiye, İsrail, Yunanistan) Başkanı Banu Baykal olacak. Konuklarımız, t-MBA Bölüm Başkanı Jalan Korkmaz’ın moderatörlüğünde Bahçelievler kampüsünden öğrencimiz Akademi Lideri Irmak Çağlayan’ın sorularını cevaplayacaklar.

16 Mart Salı günü saat 16.30'da gerçekleşecek t-MBA Digital Youth Talks canlı yayını Doğa Koleji YouTube ve Facebok hesaplarından ve web sitemizden izlenebilecek.

t-MBA Digital Youth Talks’la Çevrimiçi Etkileşimin Öğrenime Etkileri, Geleceğin Yetkinlikleri ve Meslekler

Dijitalleşme ile bilgiye ulaşmanın 7 gün 24 saat sınırsız bir şekilde gerçekleşebildiği günümüzde ekonomik, politik, kültürel, profesyonel hayatlarımız ve eğitim anlayışımız yeniden şekilleniyor. Dijitalleşmenin hızla gerçekleştiği şu günlerde İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencileri t-MBA Digital Youth Talks etkinliği ile geleceğin mesleklerine ve iş hayatına ilişkin güncel bilgileri konunun uzmanlarından dinliyor. t-MBA Digital Youth Talks ile günümüzün dünyasında dijitalleşmeyle başa çıkabilmek için bireylerde bulunması gereken nitelikler, multidisipliner olmanın önemi, dijitalleşmenin eğitime, mesleklere ve iş kaynağına etkileri öğrencilerimizle paylaşılıyor.