Haber ve Etkinlikler

t-MBA DIGITAL YOUTH TALKS BAŞLIYOR

Hızla dijitalleşen dünyamızda iş dünyasının değişen iş yapış şekilleri, insan kaynağındaki yeni yetenek setleri, iş dünyasının yeni sistemlere uyumlanması, eğitim ve mesleklerin geleceğinin ele alınacağı t-MBA Digital Youth Talks 16 Mart Salı günü saat 16:30’da başlıyor.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , digital youth talks , doğa liseleri , ditital dünya , geleceğin meslekleri
t-MBA Digital Youth Talks içeriğindeki güncel konu kapsamı ile geniş kitlelere sesleniyor. Dijital gelecekte yeni insan kodu ve iş dünyasının yeni şifrelerini tartışmaya açan t-MBA Digital Youth Talks programımızın bu seneki canlı yayın konukları Pearson Türkiye Genel Müdürü Sinan Kezer, Cerebrum Tech Kurucusu & Yönetim Kurulu Başkanı Dr. R. Erdem Erkul ve Linkedin Eğitim Çözümleri Büyümekte Olan Pazarlar (Afrika, Ortadoğu Avrupa, Türkiye, İsrail, Yunanistan) Başkanı Banu Baykal olacak. Konuklarımız, t-MBA Bölüm Başkanı Jalan Korkmaz’ın moderatörlüğünde Bahçelievler kampüsünden öğrencimiz Akademi Lideri Irmak Çağlayan’ın sorularını cevaplayacaklar.

16 Mart Salı günü saat 16.30'da gerçekleşecek t-MBA Digital Youth Talks canlı yayını Doğa Koleji YouTube ve Facebok hesaplarından ve web sitemizden izlenebilecek.

t-MBA Digital Youth Talks’la Çevrimiçi Etkileşimin Öğrenime Etkileri, Geleceğin Yetkinlikleri ve Meslekler

Dijitalleşme ile bilgiye ulaşmanın 7 gün 24 saat sınırsız bir şekilde gerçekleşebildiği günümüzde ekonomik, politik, kültürel, profesyonel hayatlarımız ve eğitim anlayışımız yeniden şekilleniyor. Dijitalleşmenin hızla gerçekleştiği şu günlerde İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencileri t-MBA Digital Youth Talks etkinliği ile geleceğin mesleklerine ve iş hayatına ilişkin güncel bilgileri konunun uzmanlarından dinliyor. t-MBA Digital Youth Talks ile günümüzün dünyasında dijitalleşmeyle başa çıkabilmek için bireylerde bulunması gereken nitelikler, multidisipliner olmanın önemi, dijitalleşmenin eğitime, mesleklere ve iş kaynağına etkileri öğrencilerimizle paylaşılıyor.

İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL