t-MBA DİJİTAL'İN BÜYÜK BAŞARISI!

t-MBA Dijital, ABD Uzaktan Eğitim Derneği (USDLA) tarafından altın ödül ile onurlandırıldı.

ETİKETLER : t-mba dijital , usdla , uzaktan eğitim , United States Distance Learning Association , Elaine Shuck , John G. Flores , dijital eğitim

Dünya çapında 20 binden fazla sponsor ve üyesi bulunan, Amerika eyaletleri dışında dünyanın hemen her yerinde faaliyet gösteren Amerika Birleşik Devletleri Uzaktan Eğitim Derneği (USDLA: United States Distance Learning Association)'nin düzenlediği yarışmada Uzaktan Eğitim Programları En İyi Uygulama alanında t-MBA Dijital, USDLA 2016 Altın Ödülü'nü hak kazandı. Ödülünü, St. Louis’de 2016 Ulusal Konferansı'nda gerçekleşen törenle alan t-MBA Dijital, Doğa Okulları'nı ve t-MBA öğrencilerini onurlandırdı.

Ödül törenine Nova Southeastern Üniversitesi Program Profesörü ve USDLA İcra Direktörü Dr John G. Flores'un sözleri damga vurdu. Flores "Uzaktan eğitim mesleğinin genelini temsil eden kıdemli kuruluşu olarak, t-MBA dijital ve Doğa Okullarının sektöründeki liderliğini vurgulamak isterim, t-MBA dijital mükemmellik çıtasını yükseltti ve uzaktan öğrenme camiasının tümüne yaptığınız katkılardan dolayı onur duymaktayız.” diyerek Doğa Okulları'na teşekkür etti.

USDLA Başkanı George Collins ise "Bu yılki USDLA ödülünü alan t-MBA dijital ve Doğa Okullarını online dersleri, en iyi uygulamaları ve sektördeki öncülüğüyle uzaktan öğretim alanındaki en iyi örneği temsil etmektedir. Üyelerinden oluşan geniş ağ sayesinde USDLA tüm dünyada uzaktan öğrenme gücünü gösteren devlet yönetimleri, savunma sektörleri ve K-12 endüstri liderleriyle temas halinde. Eriştiğiniz mükemmellik düzeyine şahit olmaktan gurur ve heyecan duyuyoruz." sözleri ile t-MBA Eğitim modeline olan inancını dile getirdi.

"Bu yılki ödülleri kazanan birey, organizasyon ve kurumlar, uzaktan eğitim alanında en yenilikçi liderlerin büyük çoğunluğunu temsil etmektedir." diyen USDLA Yönetim Kurulu Başkanı Elaine Shuck, sözlerine şöyle devam etti: “t-MBA dijital ve Doğa Okullarını 7-11 Kasım 2016’daki Milli Uzaktan Eğitim Haftasında da görmek için sabırsızlanıyorum."

Amerika Birleşik Devletleri Uzaktan Eğitim Derneği (USDLA), United States Distance Learning Association) kar amacı gütmeyen uzaktan eğitimi uygulama ve geliştirmeyi teşvik eden hem uluslararası hem de Amerika eyaletlerinde faaliyet gösteren köklü bir eğitim derneğidir. Bu dernek 913 milyar dolarlık ABD eğitim pazarının %46’sına hizmet veriyor, 1987 yılında Boston, Massachusetts kuruldu ve günümüze kadar her yıl düzenlediği konferanslar, yarışmalar, çalıştaylar ve eğitimlerle sektöre destek veriyor. 20000 den fazla üyeye uluslararası alanda hizmet vermektedir. USDLA marka logosu uzaktan eğitim sektöründe faaliyet gösteren profesyonellere adanmış, dünya çapında kabul gören semboldür. www.usdla.org