t-MBA EĞİTİM MODELİ TEKNOLOJİYİ DESTEKLİYOR: DOĞA OKULLARI ÖĞRETMENLERİNİN iPAD EĞİTİMLERİ

Eğitimin öncüsü Doğa Koleji’nin 2 yıl önce Ataşehir kampüsünde hayata geçirdiği iPad’le eğitim, bu yıl yeni açılan Ataşehir II, Acıbadem, Çamlıca ve Şişli kampüslerinde de başarıyla devam ediyor. Öğretmenlerimiz, teknolojik gelişmeleri ve iPad’in derste sağladığı kolaylıkları daha yakından tanımak için t-MBA’in düzenlediği etkinliklerle Apple uzmanlarından eğitim alıyorlar.

ETİKETLER : ipad , t-MBA , teknoloji , Doğa Okulu öğretmenleri , eğitim , iTunes
Çevreye ve eğitim teknolojilerine karşı duyarlı olan Doğa Koleji, iPad’li eğitim anlayışı ile fark yaratıyor. t-MBA tarafından düzenlenen iPAd eğitimleri ile öğretmenlerimiz güncel uygulamaları yakından tanıyor ve bu sayede derse katabilecekleri değer artıyor. 28 Kasım’daki İlk eğitim, derste kullanılabilecek iPad uygulamalarını anlatan profesyonel Apple eğitmeni Sue Rankin tarafından verildi. 4 Aralık’ta gerçekleşen ikinci eğitimde iTunesU yapısı Apple Eğitim İçeriği Yöneticisi Alan Rosenfeld tarafından öğretmenlere aktarıldı.Eğitimleri çok faydalı bulduğunu dile getiren öğretmenler ve kampüs yöneticilerinin yorumları kısaca şöyle oldu:

Pınar Arar (Ataşehir Kampüsü Lise Müdürü)

“Öğretmenlerim bana gönderdikleri teşekkür mesajları ile eğitimden çok mutlu döndüklerini bildirdiler.”

Tuğba Karahasanoğlu (Ataşehir Kampüsü Almanca Öğretmeni)

“iPad eğitimi çok keyifli ve verimli geçti. Organizasyon için çok teşekkür ediyorum.”

Şeyma Şeninak (Şişli Kampüsü Fizik Öğretmeni)

“Öncelikle eğitime olan katkınızdan dolayı teşekkür ederim. Eğitim iPad uygulamaları ve sınıfta kullanımı açısından faydalıydı. Eğitimi veren yetkili de oldukça ilgiliydi.”

Ferhan Gökçek (Ataşehir Kampüsü Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni)

“Öncelikle verdiğiniz ilgi ve destek için ben kendi adıma teşekkür ederim. Mrs. Sue'dan edindiğimiz bilgiler faydalı ve uygulanabilir nitelikteydi. Eğitimin workshop üzerine yoğunlaşması da bu bilgilerin kullanılabilirliğini açıkça gösterdi. “