t-MBA FİNANSAL OKURYAZARLIK VE PARAMI YÖNETİYORUM SEMİNERLERİ

t-MBA Eğitim Modeli ile yetişen öğrenciler, temel düzeyde bütçe yönetimi seminerleri ile toplumun finansal karakterini belirleyen bireyler olarak yetişiyorlar.

ETİKETLER : t-mba seminerleri , finansal okuryazarlık , para nasıl yönetilir , ahmet mergen , lise mba , lise eğitimi , finans eğitimi , ekonomiye giriş

Acıbadem Bilim Doğa Anadolu Lisesi t-MBA öğrencileri Finansal Okuryazarlık konulu bir seminer düzenleyerek başarılı isimlerle bir araya geldiler. Destek Menkul Kıymetler Genel Müdür Yardımcısı, finans programının aranılan yüzü olan Ahmet Mergen finans, finansal okuryazarlı ve borsa konularında öğrencilerimizle fikir alış verişinde bulundu. Öğrencilerin kendisi için hazırladığı videoyu izleyen Mergen, keyifli anlar yaşadı. t-MBA öğrencilerinin finans konularındaki alt yapılarını gören Mergen, t-MBA Eğitim Modelinin çok önemli bir model olduğunu, bunun gelecek nesil için bir şans olduğunu dile getirdi.

Yakacık ve Cevizlibağ Doğa Anadolu Lisesi öğrencileri ise Paramı Yönetebiliyorum Semineri ile 9. Sınıfta almış oldukları ekonomi ve para, finans derslerini pratikte yaşayarak, bilinçli bütçenin nasıl hazırlanacağıyla ilgili önemli bir deneyim elde etmiş oldular. Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği gönüllü çalışanları tarafından verilen bu eğitim öğrenciler tarafından büyük bir ilgi topladı ve seminer sonunda öğrencilerimiz için hazırlanan eğitim sertifikaları dağıtıldı.

t-MBA Eğitim Modelinin en önemli ayağı olan t-MBA seminerleri, öğrencilerin akademik başarılarını destekleyecek konu ve konuklardan seçilerek kazanımlarını yüksek tutmayı hedefliyor. Doğa Okulları Paramı Yönetebiliyorum ve Finansal Okuryazarlık seminerleri ile öğrencilerin hem finansal problemleri önceden öngörüp çözebilmeleri hem de toplumsal bir refah içinde yaşamaları açısından önemlidir.