Haber ve Etkinlikler

t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERLERİ

Lise öğrencilerimiz 1 Kasım – 9 Aralık tarihlerinde t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri'nde başarılı girişimciler ve iş insanları ile bir araya geliyor.


Geleneksel olarak tüm Doğa liselerinde gerçekleşen t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerinde iş dünyasının profesyonelleri öğrencilerimizle bir araya gelerek girişimcilik hikâyelerini, bu yolculukta yaşadıkları tecrübeleri, girişimciliğin toplumsal ve bireysel faydaları, girişimciliğin risklerini, başarı hikayelerini ve iş dünyasının diğer güncel başlıklarını paylaşıyorlar. 

1 Kasım – 9 Aralık tarihleri gerçekleşecek seminerlerde Doğa Koleji t-MBA öğrencileri iş dünyasının rol modelleri ile lise çağında tanışacaklar.  Üstün nitelikli bir ders özelliği taşıyan t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri ile öğrencilerimiz, kariyer yolculuklarında farkındalıklarını artıracaklar.

Doğa Koleji öğrencileri, t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon dersinde girişimcilikle ilgili edindikleri altyapıyı kampüslerine gelen iş insanlarından birebir dinleme imkanı elde ediyor. t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kampüslerimizde birbirinden değerli konuklarımız ile girişimcilik şöleni şeklinde tamamlanacak.


 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL