t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERLERİ TÜBİTAK BAŞKANI PROF. DR. HASAN MANDAL’IN KATILIMI İLE BAŞLIYOR!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri, onur konuğumuz TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Sayın Hasan Mandal’ın katılımı ile başlıyor.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , doğa anadolu lisesi , doğa lise eğitimi , girişimcilik , liderlik akademisi , lisede inovasyon , prof. dr. hasan mandal , tübitak başkanı

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri'nin ilk konuğu TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan MANDAL canlı yayında tüm İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencilerimizle bir araya gelerek girişimcilik ve projeler üzerine engin bilgi ve deneyimlerini  paylaşacak. Kartal kampüsü t-MBA öğretmenimiz Gülhan Kalyoncu moderatörlüğünde gerçekleşecek olan canlı yayında Kartal kampüsü öğrencilerimiz Sena Yakut ve Baran Ata Beşirli girişimcilik ve araştırma projeleri ile ilgili merak ettiklerini Sayın MANDAL’a soracaklar.

12 Kasım Perşembe günü saat 17.00'de gerçekleşecek Prof. Dr. Hasan Mandal ile canlı yayın, Doğa Koleji YouTube kanalından izlenebilecek. Bu büyük buluşmaya İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji tüm Türkiye lise öğrencileri davetlidir.

Proje Modelli Eğitim ve t-MBA Eğitim Modeli

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Eğitim Modeli ve Proje Modelli Lise Eğitimi konseptleri ile öğrencilerin liderlik ve yönetim becerilerini geliştirip onları dünya vatandaşlığına hazırlarken diğer yandan öğrencilerin bilimsel süreç becerileri kazanarak doğayı ve olayları bilimsel bir bakış açısıyla değerlendirebilmelerini destekliyor. Eğitimde öğrencilerin yenilikçi iş fikirlerini ve bilimsel yöntemleri harmanlayan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, çevresine ve değişimlere karşı farkındalığı yüksek geleceğin girişimcilerini yetiştiriyor.

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri'nde  iş dünyasının profesyonelleri öğrencilerimizle bir araya gelerek girişimciliğin toplumsal / bireysel faydaları, girişimciliğin risklerini, başarı hikayelerini ve iş dünyasının diğer güncel konularını paylaşıyorlar. Üstün nitelikli bir ders özelliği taşıyan t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri ile öğrencilerimiz, kariyer yolculuklarında farkındalıklarını artırıyorlar.