t-MBA HAFTASININ ULUSLARARASI KONUKLARI ATAŞEHİR 2 DOĞA KOLEJİ'NDE

t-MBA Haftasının uluslararası konukları Ataşehir 2 Doğa Kampüsü'nde Workshop'lara katıldı.

ETİKETLER : t-mba zirve haftası , ataşehir 2 doğa koleji , ritim dersi , workshop , bülent sezgin

t-MBA Haftası'nın ikinci gününde Ataşehir 2 Doğa Kampüsü'ne gelen yabancı konuklar önce drama eğitmeni Bülent Sezgin ile drama çalışmaları ve tanışma etkinlikleri gerçekleştirdiler. Günün devamında ise ritim eğitmeni Gülden Anlı ve Kartal Doğa Kampüsü Ritim Grubu'nun ritim konserini dinlediler. Konuklarımız ritim enstrümanlar konusunda kısa bir eğitim aldıktan sonra öğrencilerimize eşlik ettiler. Çok eğlenceli vakit geçiren misafirlerimiz ve Doğa Okulu öğrencileri t-MBA Zirve Haftası'nın 3. günü Kartal Doğa Koleji'nde etkinliklerine devam edecek.