Haber ve Etkinlikler

t-MBA İNKÜBASYON MERKEZİ KURULDU

İnovasyon ve girişimcilikte yeni bir adım atmaya hazırlanan Doğa Koleji, öğrencilerin geliştirdiği iş fikirlerini “t-MBA İnkübasyon Merkezi”nde hayata geçirecek.


Öğrencilerin inovatif düşünce becerilerini geliştirme ve dünya sorunlarına çözüm bulma fırsatı sunan “t-MBA İnkübasyon Merkezi” kuruldu. Öğrencilerimiz yenilikçi iş fikirlerini İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin akademik kadrosu ve iş dünyasının içinde yer alacağı danışma kuruluna sunacak.  

Danışma Kurulu öğrencilerimizin özgün iş fikirlerini, sürdürülebilirlik ve toplumsal etki, pazarlama ve satış stratejileri, maliyet ve finansal durum, piyasa analizi gibi pek çok alanda değerlendirerek melek yatırımcılar ile buluşturacak. Öğrencilerimiz yenilikçi iş fikirleri ile iş dünyasına ilk adım atacak.

Girişimcilik ekosistemine önemli bir katkı sağlamak amacıyla kurulan t-MBA İnkübasyon Merkezi öğrencilerin ürettiği iş fikirlerini geliştirmeleri, prototiplerini oluşturmaları ve iş modellerini mükemmelleştirmeleri için platform sunan dinamik bir ortam sunacak.

Danışma Kurulunda yer alan Doğa Koleji İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü, İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Benan Orbay, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Esra Arıkan, Prof. Dr. Deniz Kelekçi, Dr. Kutay Güneştepe, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Der. Yiğit Dağhan Gökdel ve iş dünyasının başarılı ismi FutureBright Group Kurucu Ortağı Akan Abdula öğrencilerimizin yenilikçi iş fikirlerine mentörlük yapacak.



 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL