t-MBA İŞ PROJELERİ HER GEÇEN YIL DAHA KALİTELİ VE DAHA BAŞARILI OLUYOR!

Her yıl geleneksel bir biçimde gerçekleşen Doğa Okullarına özel eğitim modeli t-MBA’in bir parçası olan t-MBA İş Projeleri Yarışması bu yıl da Ataşehir Doğa Kampüsü'nde heyecanlı bir organizasyonla gerçekleşti.

ETİKETLER : t-MBA Zirvesi , t-MBA İş Projeleri Yarışması , t-MBA

Öğrenciler bu yıl hazırladıkları iş projelerini Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Merkezi Yöneticisi Özden Anık Tekir, Turkcell Geleceği Yazanlar Ekibinden Aydın Bırık, Genç Girişimciler Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Koray Tezavı ve TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Üniversite ve Liseler Çalışma Grubu Başkanı Süleyman Erdoğan’dan oluşan jüriye sundular. Jüri ekibi finale kalan on ayrı projeyi değerlendirirken epey zorlandı ve her geçen yıl t-MBA İş Projeleri Yarışması'na katılan projelerin daha kaliteli ve başarılı olduğunu, dolayısıyla sonuçları değerlendirirken zorluk çektiklerini belirtti. İlk üçe giren iş projeleri 2 Nisan 2013 tarihinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılacak olan t-MBA Zirvesi'nde ödüllerini alacaklar.