Haber ve Etkinlikler

t-MBA İŞ PROJELERİ YARIŞMASI

“Daha iyi bir gelecek senin fikrinle gelecek” sloganıyla 29 Mart’ta 16.sı düzenlenecek olan t-MBA İş Projeleri Yarışması’nın 10 finalisti, büyük finale hazır!


Her yıl düzenlenen ve gelenekselleşen t-MBA İş Projeleri Yarışması’nın 10 finalisti, 29 Mart Çarşamba günü saat 13.00’te gerçekleşecek etkinlikte yenilikçi iş fikirlerini jüri üyeleri ile paylaşacaklar.  

"t-MBA Eğitim Modeli"nin önemli bir ayağı olan t-MBA İş Projeleri Yarışması öğrencilerin girişimcilik konusundaki bilincini arttırmak üzere düzenlenir. Doğa Koleji Liselerindeki öğrencilerimiz geliştirdikleri kendi iş fikirlerini projelerinin uygulanabilirliği, sürdürülebilirliği, finansal planı gibi girişimcilik ve inovasyonun önemli noktalarına değinerek aktaracaklar.   

Bilgi Üniversitesi öğretim üyelerinden oluşan değerli jüri üyeleri, projeleri belirli kriterlere göre değerlendirerek en iyi 3 projeyi seçecekler. 16. t-MBA İş Projeleri Yarışması'nın jüri üyeleri Prof Dr. Deniz Kelekçi, Doç. Dr. Esra Arıkan, Dr. Neşenur Altıniğne Ekici katılımında gerçekleşecek.

Yenilikçi iş fikirleriyle yüzlerce proje arasından elenerek finale kalmayı başaran öğrencilerimizi tebrik ediyor, büyük finalde başarılar diliyoruz.



DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL