t-MBA İŞ PROJELERİ YARIŞMASI FİNALİ

“Daha iyi bir gelecek senin fikrinle gelecek” sloganıyla yola çıkan t-MBA İş Projeleri Yarışması'nın kazananları jüri üyelerince belirlendi.

ETİKETLER : girişimcilik , t-mba eğitim modeli , lise eğitimi , iş projeleri yarışması
Doğa Kolejinin gelenekselleşen t-MBA İş Projeleri Yarışması’nın 10 finalisti 7 Nisan’da gerçekleşen etkinlikte yenilikçi iş fikirlerini jüri üyeleri ile paylaştılar. Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Destek Programları Müdürü Süha Soydan, 2C Proje Evi Kurucu Ortağı Didem Altop, KOSGEB Teknoloji, Yenilik ve Yerlileştirme Dairesi Başkanı, KOSGEB Girişimcilik Dairesi Başkan Vekili Dr.Mehmet Görkem Gürbüz ve Habitat Derneği Genel Sekreter Yardımcısı Hilal Gerçek’in jüri üyesi olduğu yarışmada öğrencilerimizin projeleri uygulanabilirlik, finansal plan, müşteri deneyimi gibi farklı kriterlere göre değerlendirildiler.

Jüri üyelerinin değerlendirmesi sonunda derece alan projeler şöyle oldu: Birincilik Acıbadem kampüsünden öğrencilerimiz İrem Elif Şafak ve Erva Naz Çakmak’ın geliştirdiği re-Rem projesinin, İkincilik Eryaman kampüsünden öğrencimiz Rana Demircioğlu tarafından geliştirilen Stay projesinin, Üçüncülük İncek kampüsünden öğrencilerimiz Maide Ada Kartal ve Kutay Temel tarafından geliştirilen Lifeline projesinin oldu.

Yenilikçi iş fikirleriyle finale kalmayı başaran öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.