Haber ve Etkinlikler

t-MBA İŞ PROJELERİ YARIŞMASI FİNALİSTLERİ İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNE PROJELERİNİ ANLATTI!

“Daha iyi bir gelecek senin fikrinle gelecek” sloganıyla 29 Mart’ta 16.sı düzenlenen t-MBA İş Projeleri Yarışması’nın finalistleri İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ege Yazgan ve İşletme Fakültesi Öğretim Üyelerine projelerini anlatmak için bir araya geldi.


Girişimciliğin ilk adımını iş projeleri yarışması ile deneyimleyen t-MBA öğrencileri geliştirdikleri iş fikirleri ile bu sene de büyük yankı uyandırdı. Öğrencilerimiz toplumsal sorunlara çözüm getirmek üzere oluşturdukları iş projelerini bu sene 6 Mayıs tarihinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen t-MBA Zirvesi'nde iş dünyasına anlattı ve plaketlerini Zirve sahnesinde aldılar.
Büyük beğeni ve ilgi gören iş fikirleri, proje sahibi öğrencilerimiz tarafından İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ege Yazgan ve İşletme Fakültesi öğretim üyelerine anlatıldı. Lise Koordinatörümüz Arzu Uz, t-MBA Bölüm Başkanı Betül Erok Şengel ve t-MBA Öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleşen organizasyonda öğrencilerimizin akademisyenlerden aldıkları kıymetli geri bildirim ve beğeni yorumları ile motive oldu.

Öğrencilerimiz iş fikirlerini bir adım öteye taşıyacaklarını belirterek patent işlemleri için ilgili kurumlarla görüşeceklerini belirttiler. Öğrencilerimizi gerçekleştirdikleri projeler için tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. 











DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL