t-MBA İŞ PROJELERİ YARIŞMASI SONUÇLANDI

"Daha İyi Bir Gelecek Senin Fikrinle Gelecek" sloganıyla yola çıkan t-MBA İş Projesi Yarışması'nda derece alan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

ETİKETLER : t-mba eğitim modeli , girişimcilik , daha iyi bir gelecek , iş projeleri , lise eğitimi , en iyi lise
“Daha iyi bir gelecek senin fikrinle gelecek” sloganıyla yola çıkan t-MBA İş Projeleri Yarışmasının kazananları jüri üyelerince belirlendi.

Liseler Koordinatörü ve Matematik Bölüm Başkanı Arzu Uz açılışını yaptığı yarışmada öğrencilerimizi ürettikleri özgün iş fikirleri için tebrik ederek elde ettikleri problem çözme, eleştirel düşünme ve yaratıcılık gibi kazanımların altını çizdi.

Doğa Kolejinin gelenekselleşen t-MBA İş Projeleri Yarışması’nın 10 finalisti 29 Mart’ta gerçekleşen etkinlikte yenilikçi iş fikirlerini jüri üyeleri ile paylaştılar. Bilgi Üniversitesi öğretim üyelerinden oluşan değerli jüri üyeleri Prof Dr. Deniz Kelekçi, Doç. Dr. Esra Arıkan, Dr. Neşenur Altıniğne Ekici  öğrencilerimizin projeleri uygulanabilirlik, finansal plan, müşteri deneyimi gibi farklı kriterlere göre değerlendirerek ilk 3 projeyi seçtiler.

Jüri üyelerinin değerlendirmesi sonunda derece alan projeler şöyle olmuştur: Birincilik, Acıbadem kampüsünden öğrencilerimiz Duru ÖZKAN, Zeynep KUTLUTÜRK, Zara ERDOĞDU tarafından geliştirilen TOO FIT projesinin, İkincilik Ankara Batıkent kampüsünden öğrencilerimiz Arda Bora ÖCALAN, Efe ÇIRAK, Yelmes ATAÇ tarafından geliştirilen LOUDER  projesinin, Üçüncülük Sarıyer kampüsünden öğrencimiz Nisa ERTAN, İrem Naz YETİŞ, Rüya Meriç SEVCAN tarafından geliştirilen BREATH IN projesinin oldu.

Seçilen ilk 3 finalisti açıklayan t-MBA Bölüm Başkanı Betül Erok Şengel, öğrencilerimizin ödül ve plaketlerini 5 Mayıs tarihinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde gerçekleşecek t-MBA Zirvesinde alacaklarını belirterek öğrencilerimizi tebrik etti.