t-MBA İŞ PROJELERİ YARIŞMASINDA FİNALE DOĞRU

“Daha iyi bir gelecek senin fikrinle gelecek” sloganıyla 13 Mart’ta 14.sü düzenlenecek olan t-MBA İş Projeleri Yarışması’nın 10 finalisti, büyük finale hazır!

ETİKETLER : t-mba iş projeleri , girişimcilik , t-mba eğitim modeli , doğa koleji lise eğitimi
Her yıl düzenlenen ve gelenekselleşen t-MBA İş Projeleri Yarışması’nın 10 finalisti, 13 Mart Cumartesi günü saat 13:00’te gerçekleşecek etkinlikte yenilikçi iş fikirlerini jüri üyeleri ile paylaşacaklar.

"t-MBA Eğitim Modeli"nin önemli bir ayağı olan t-MBA İş Projeleri Yarışması öğrencilerin girişimcilik konusundaki bilincini arttırmak üzere düzenlenir. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Liselerindeki öğrencilerimiz geliştirdikleri kendi iş fikirlerini projelerinin uygulanabilirliği, sürdürülebilirliği, finansal planı gibi girişimcilik ve inovasyonun önemli noktalarına değinerek aktaracaklar.

Girişimcilik dernek ve vakıflarının yöneticileri ve kuruluşların inovasyon departmanlarından sorumlu uzman seçilen jüri üyeleri, projeleri belirli kriterlere göre değerlendirerek en iyi 3 projeyi seçecekler. 14. t-MBA İş Projeleri Yarışmasının jüri üyeleri KOSGEB Girişimcilik Dairesi Başkan Vekili Cemil Arda Taşkıran, Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Merkezi Girişimcilik Destek Programları Müdürü Süha Soydan, Arçelik Garage Innovation Hub Açık İnovasyon ve Girişimcilik Lideri Aslı Gök, Marka Hikâye Tasarımcısı Özgür Ahmet Köse katılımında gerçekleşecek.

Seçilen ilk 3 projeyi geliştiren öğrenciler 16 Mart’ta düzenlenecek t-MBA Digital Youth Talks programında Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle ile bir araya geldikleri bir toplantı ile ilan edilecek.
Yenilikçi iş fikirleriyle yüzlerce proje arasından elenerek finale kalmayı başaran öğrencilerimizi tebrik ediyor, büyük finalde başarılar diliyoruz.

Kampüs Proje Öğrenciler
Acıbadem Tarla Marketim Hakan Arda Koza