t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri, kampüslerinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel panel ve seminer gerçekleştirdi.

t-MBA Liderlik Akademisi, iş dünyasının başarılı kadın girişimcileri, farklı meslek gruplarından ilham veren rol model yöneticileri, akademisyen, gazeteci, yazar ve sanatçıları ağırlayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel panel ve seminer gerçekleştirdi.
Farklı meslek gruplarından başarılı isimler toplumsal cinsiyet eşitliğine dikkat çekerek meslek hayatlarında karşılaştıkları sorunları ve bu sorunlarla baş etme yollarına vurgu yaptı. Türk kadınının tarih boyunca verdiği büyük mücadeleyi örneklerle anlatan kıymetli konuklarımız, öğrencilerimize farklı bakış açıları kazandırdı.
t-MBA Eğitim Modeli ile topluma katkı sunan, kendine güvenen, sosyal ve yenilikçi lider öğrencilerimiz Türkiye’de kadınların geleceği için umut oldu.