t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİ 4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜNDE DOSTLARININ YANINDA

t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri uzaktan eğitim sürecinde hayvan dostlarını yalnız bırakmadı hazırladıkları afiş ve videolar ile farkındalık yaratan öğrencilerimiz sokak hayvanları için mama ve su yardımında bulundu.

ETİKETLER : 4 ekim hayvanları koruma günü , hayvan hakları , sosyal sorumluluk , doğa bilinci , t-mba liderlik akademisi

Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile iş ve eğitim dünyasına ilham kaynağı olan liderlik akademisi öğrencilerimiz “Hayvanları Koruma Günü”nde yine farkındalık yarattı. Hazırladıkları afiş ve video çalışmaları ile hayvan haklarını bir kez daha hatırlatan öğrencilerimiz sokak hayvanlarını da unutmadı. Maskelerini takarak sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde dışarıya çıkan öğrencilerimiz sokak hayvanları için mama ve su yardımında bulundular. Duyarlı ve vicdanlı yetişen doğa nesli kendi evcil hayvan dostları ile sevginin, aidiyetin, huzurun ve mutluluğun vurgulandığı videolar çekerek 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü anlamlı bir şekilde kutladılar.

Uzaktan eğitim sürecinde akademik olarak yoğun tempoda çalışan liderlik akademisi öğrencilerimiz kalan zamanının büyük bölümünü sosyal sorumluluk projelerine ayırarak topluma pozitif katkı sunan yenilikçi liderler olarak yetişiyor. Hem akademik hem de ders dışı programların köşe taşı olan sosyal sorumluluk projelerine öğrencilerimizin aktif katılım sağlamasını destekliyor,  öğrencilerimizde adalete bağlılığı, karşılıklı saygıyı, insan haklarını, etik davranışları, hoşgörü ve öz disiplini kazandırmayı amaçlıyoruz.