t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ SEÇİMLERİ SONUÇLANDI!

Doğa Koleji liselerinde liderlik akademisine aday öğrenciler yoğun mülakat sürecinin ardından seçim vaatlerini arkadaşlarına anlatarak onlardan destek istedi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı propaganda sürecinde adaylar büyük mücadele verdi.

Doğa Koleji, t-MBA eğitim modeliyle Türkiye’de bir ilke imza atarak MBA programını lise kademesine taşıdı. t-MBA eğitim modelimizin en önemli kazanımlarından biri olan liderlik akademisi seçimleri bu sene de yoğun katılım ile geçti.  Mülakat sürecinin sonunda belirlenen adaylar propaganda süreci ile kendilerini tanıttı, seçim vaatlerini öğrenci arkadaşlarına anlatarak kendileri için oy istedi.

Tüm Türkiye kampüslerimizde şenlik havasında geçen seçim süreci, aday öğrencilerin yaratıcı seçim çalışmaları kapsamında hazırladıkları afişler, seçim vaatleri, ikramlar ve video kliplerle görsel şölene döndü.

Demokratik seçim süreci ile belirlenen öğrencilerimizi göstermiş oldukları başarılı seçim çalışmaları için tebrik ediyoruz.