Haber ve Etkinlikler

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ “EĞİTİM KAMPI"NDA BULUŞUYOR!

Tüm Türkiye kampüslerimizin liderlik akademisi öğrencileri 25- 27 Kasım tarihlerinde Büyük Abant Otel’inde gerçekleşecek “t-MBA Liderlik Akademisi Eğitim Kampı”nda bir araya gelerek alanında uzman eğitmen ve akademisyenlerden sertifikalı eğitim alacak.


Kıyasıya rekabetin yaşandığı seçimlerde büyük mücadele vererek liderlik akademisinde yer almayı hak kazanan liderlik akademisi öğrencileri eğitim kampında bir araya gelecek. Doğa Koleji Genel Müdürü Enis Eryaman’ın açılış konuşması ve “Hayat Boyu Öğrenme” eğitimi ile başlayacak olan eğitim kampı bilişim ve teknoloji alanındaki çalışmaları ile tanınan M. Serdar Kuzuloğlu’nun “Metaverse / Dünya’daki Dönüşüm ve Trendler” eğitimi ile devam edecek.

Liderlik Akademisi Eğitim Kamp’ı ikinci gününde t-MBA Bölümü Başkanı Betül Erok Şengel’in Ekip Yönetimi ve Liderlik eğitimi başlayacak. Eğitimler “Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik, İletişim ve Network, Finansal Okuryazarlık, Yapay Zeka ve Derin Öğrenme, Sosyal Girişimcilik ve Yenilikçilik, Teknoloji Okuryazarlığı konu başlıkları ile devam edecek.

Öğrenciler, Eğitim Kampı’nın üçüncü gününde “Değerler ile Yaşamak ve Motivasyon” eğitimine katılacak ardından sertifika töreni ile kamp son bulacak.

9 ve 10. sınıf öğrencilerinin katılımına açık olan 3 günlük Eğitim Kampı'na katılım için tıklayınız...

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL