t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ ANTALYA LİDERLİK ZİRVESİ'NDE BULUŞTU!

Tüm Türkiye’deki Doğa Okulları Lise Öğrenci Meclisleri, liderlik eğitimlerini almak üzere Antalya’da düzenlenen 4 günlük eğitim programına katıldılar ve geleceğin liderleri olma yolunda ilk adımlarını attılar.

ETİKETLER : liderlik zirvesi , t-mba eğitimi , lise meclis başkanları , devrim karaaslanlı , doğa okulları genel müdür , doğa lise eğitimi , lisede mba

2016- 2017 Öğrenci Meclisleri Liderlik Zirvesi, tüm Türkiye Doğa Okulları Meclis Başkanlarını bir araya getirerek geleceğin liderlerini belirledi.

t-MBA departmanı tarafından organize edilen Liderlik Zirvesi, t-MBA Yöneticisi Sibel Solak’ın Liderlik ve Vizyon eğitimi ile başladı. Grup çalışmaları ve tanışma etkinlikleri ile devam eden program, Doğa Okulları Lise Müdürlerimizden Seza Uçar ve Serdar Çayır’ın Okulda Yönetim ve Organizasyon sunumları ile devam etti.

Mikrofonu devralan Doğa Okulları CEO’su Devrim Karaaslanlı, meclis başkanları ile gerçekleştirdiği vizyon toplantısında yeni ufuklar ve bakış açıları edinmenin önemine değinerek meclis başkanlarının yüklendiği büyük sorumluluğa dikkat çekti. Yoğun bir programa dahil olan Meclis Başkanlarımız, Doğa Okulları İstanbul Koordinatörü Zakir Tuncay’ın motivasyon eğitimi ile liderliğe bir adım daha yaklaştı.

400’e yakın Meclis Başkanı, katıldığı 2016 Liderlik Zirvesi'nde alanının uzman akademisyenleri ile bir araya gelerek değerli eğitimler aldı. Gazi Üniversitesinden, Dr. Murat Osmanoğlu Bitcoin ve Internet, İstanbul Teknik Üniversitesinden Barış Tuncil ve Gözde Arın; İş Etiği, Esra Yıldırım ve Zeynep Nur Ayanoğlu Kurumsal Vizyon, Marmara Üniversitesinden Sinem Bulkan Ekip Çalışması, Remzi Güneş İletişim, Bilgi Üniversitesinden Volkan Ekin Pazarlama ve Finans alanında öğrencilerimiz ile inovatif bir çalışma gerçekleştirirken, yatırım Uzmanı Dr. Murat Mazibaş Proje Yönetimi üzerine Meclis Başkanlarına eğitim verdi.

Zirve boyunca yeni bakış açıları edinmenin yanı sıra kendi alanlarına yönelik eğitimler alan meclis öğrencileri t-MBA Eğitim Modelinin kazanımını bir kez daha gururla yaşadı.