t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ BASIN MENSUPLARININ 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI!

Sosyal ve toplumsal konularda farkındalık yaratan meclis öğrencilerimiz, gazetecilik mesleğini icra eden basın mensuplarını ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

ETİKETLER : t-mba öğrenci meclisleri , çalışan gazeteciler günü , zafen şahin , t-mba eğitim modeli , selma üstün

Medya ve İletişim Başkanlarının organizatörlüğünde basın kuruluşlarını ziyaret eden meclis öğrencilerimiz basın mensuplarından mesleğin detaylarını dinledi. Gazetecilik mesleğinin bitmeyen bir enerji istediğini belirten deneyimli gazeteciler ve televizyoncular öğrencilerimizi misafir ederek sorularını yanıtladı.

Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafen Şahin de Ankara ATV binasını ziyaret eden öğrencilerimiz ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi ve öğrencilerimizin sektöre yönelik sorularını cevapladı. Doğa Kolejine özgü t-MBA eğitim modelini öğrencilerimizden dinleyen Şahin, t-MBA kazanımlarının öğrencilerimizin hayatına büyük katkısı olacağını belirtti. Star TV Haber Müdürü Selma Üstün’ü ziyaret eden öğrencilerimiz bir haberin çıkış aşamasından canlı yayına yansımasına kadar olan süreci dinledi. Yine haber spikerlerinden Ece Belen spikerlik mesleğinin avantaj ve dezavantajlarını öğrencilerimize aktardı.

Türkiye geneli kampüslerimizde meclis öğrencilerimiz basın ziyaretleri yaparak Sosyal Medya Yönetimi derslerinde edindikleri teorik bilgiler ışığında medyaya yönelik merak ettikleri soruları basın mensuplarına sorma fırsatı buldu ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde yine farkındalık yarattı.