t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ BASIN MENSUPLARININ 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI!

Sosyal ve toplumsal konularda farkındalık yaratan meclis öğrencilerimiz, gazetecilik mesleğini icra eden basın mensuplarını ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

ETİKETLER : t-mba öğrenci meclisleri , çalışan gazeteciler günü , nuran çakmakçı , t-mba eğitim modeli , yavuz donat , lise eğitimi

Medya ve İletişim Başkanlarının organizatörlüğünde başarılı basın kuruluşlarını ziyaret eden meclis öğrencilerimiz basın mensuplarından mesleğin detaylarını dinledi. Hürriyet gazetesinde Eğitim Servis Müdürü, editör aynı zamanda yazar olarak görev yapan Nuran Çakmakçı öğrencilerimize eğitim süresince yapılan stajın önemini vurguladı. Deneyimin ve insan tanımanın iş hayatına olan öneminden bahsetti.

Gazetecilik mesleğinin bitmeyen bir enerji istediğini belirten deneyimli gazeteci Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat, her ne meslek olursa olsun mesleğini severek yapmanın başarıyı beraberinde getirdiğini vurguladı. Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafen Şahin de Ankara ATV binasını ziyaret eden öğrencilerimize meslek seçiminde nelere dikkat edilmesi gerektiğini ve çok çalışmanın kariyer hayatına olumlu yansımalarını anlattı. Doğa Kolejine özgü t-MBA eğitim modelini öğrencilerimizden dinleyen Şahin, t-MBA kazanımlarının öğrencilerimizin hayatına büyük katkısı olacağını belirtti.

Türkiye geneli kampüslerimizde meclis öğrencilerimiz basın ziyaretleri yaparak Sosyal Medya Okuryazarlığı derslerinde edindikleri teorik bilgiler ışığında medyaya yönelik merak ettikleri soruları basın mensuplarına sorma fırsatı buldu ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde yine farkındalık yarattı.