t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Doğa Okulları Ankara Kampüsleri t-MBA Öğrenci Meclisleri, Milliyet Gazetesini ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

ETİKETLER : t-mba öğrenci meclisleri , çalışan gazeteciler günü , gökçen tahircioğlu , t-mba eğitim modeli

Sosyal ve toplumsal konularda farkındalık yaratan t-MBA Öğrenci Meclisleri, gazetecilik mesleğini icra edenleri onurlandırmak için 1961’den günümüze kutlanan ve Çalışan Gazeteciler Günü diye anılan bu anlamlı günde Milliyet Gazetesi Basın Müdürü Gökçen Tahircioğlu'nu ziyaret etti. Keyifli söyleşinin ardından Öğrenci Meclislerimizin gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi alan Tahircioğlu, t-MBA Eğitim Modeli'nden çok etkilendiğini ve meclis öğrencilerimizin projelerini kitlelere duyuracağını belirtti.