t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ GÜNDEM YARATIYOR

t-MBA Öğrenci Meclisleri hız kesmeden çalışıyor, Türkiye’nin en üretken öğrencileri olarak parlıyor. Yoğun bir ay geçiren öğrenciler birçok etkinlik düzenledi, proje hayata geçirdi, gündem yaratacak başarılara imza attı. İşte onlardan bazıları:

ETİKETLER : Doğa Koleji , t-MBA , t-MBA Eğitim Modeli , proje , öğrenci meclisleri

• Avrupa Birliği projeleri kapsamındaki Get2Gather yarışmasına katılan t-MBA öğrencileri ödüllerini Almanya’da aldılar.
  • Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde “Beden Dili Eğitimi” vermeye başladılar.
  • CEO Club’da soruları ile ünlü iş adamlarını terlettiler.
  • İnovasyon Konferansı kapsamında Zefer Çağlayan ile bir araya geldiler.
  • E-atık ve Atık Yağ Toplama projeleri ile çevre kirliliğine karşı mücade ediyorlar.
  • Dünya Çocuk Kitapları haftası kapsamında devlet okulu kütüphanelerine 300 kitap bağışladılar.
  • Güvenli Yaşam projesi kapsamında güvenli yaşam ile ilgili farkındalık uyandırma çalışmaları yapıyorlar.
  • Avrupa Diplomatlar Birliği Başkanı Gunther Meinel Doğa Koleji’nde ağırladılar.