t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ'NDE YİNE FARKINDALIK YARATTI

Öğrenci Meclisleri 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde tüm Türkiye kampüslerimizde gerçekleştirdikleri organizasyonlar ile farkındalık yarattı.

ETİKETLER : sosyal sorumluluk projesi , Hayvan Hakları Günü , lise yardım projesi , doğa bilinci , hayvan barınağı ziyareti , mama yardımı , t-MBA , lise öğrenci meclisi

Tüm canlıların yaşam hakkı olduğu vurgusunu yapan Öğrenci Meclisleri 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde büyük bir heyecan ve duyarlılık ile dostlarının haklarını savunarak farkındalık yarattı. Hazırladıkları afiş ve pano çalışmaları ile günün anlamını vurgulayan meclis öğrencileri ilçelerinde bulunan barınak ve belediyeler ile iletişime geçerek ihtiyaç tespitinde bulundu. Başlattıkları kampanyalar ile kuru mama ve bez toplayan öğrenciler barınak ihtiyacını gidermek için kendi elleri ile kuş yuvaları ve kulübeler inşa etti. Farklı sloganlar ile tüm canlıların haklarını bir kez daha hatırlatan öğrenciler, sokak hayvanlarını da unutmadı. Su ve mama kaplarını sokakların belirli noktalarına bırakarak kendi elleri ile onları besleyen öğrencilerimiz 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde dostlarını yalnız bırakmadı.