t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ SİHİRLİ FIRÇALARIN ÜSTADI EFKAN BEYAZ’I KAMPÜSLERİNDE AĞIRLADI!

Doğa Koleji Ünyet-MBA Öğrenci Meclisi “Resmin olmazsa olmazı desendir ’’ sözünün sahibi Efkan Beyaz’ı kampüslerine davet ederek başarılı sanatçının kariyer yolculuğunu dinlediler.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , lise eğitimi , öğrenci meclisleri , efkan beyaz , ressam , ünye doğa koleji , resim sanatı , seminer

Kariyer yolculuğunu öğrencilerimizle paylaşan usta sanatçı Gazi Üniversitesi Resim bölümünden mezun olduktan sonra gerçekleştirdiği çalışmaları anlattı. Karikatür sergisi açmayı hedefleyen ünlü ressam Hong Kong Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde sergi açtığını da anlatarak öğrencilerimize hayatta istenilen her şeyin başarılabileceği mesajını verdi.

Eurovision‘da 36 ülke sanatçısının karikatürünü çizerek bir ilke imza attığını anlattıktan sonra canlı performans gerçekleştiren Beyaz, öğrencilerimize unutulmaz bir gün yaşattı. Bilimsel ve Sanatsal Projeler Başkanı öğrencimiz Sude Naz Atay, Ünye Doğa Koleji’nde gururla sergilenecek tablo için çok teşekkür etti. Plaket ve çiçek takdiminde bulunan öğrencilerimiz usta sanatçıyı büyük alkışla uğurladılar.