t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNE GÖRKEMLİ ORGANİZASYONLAR

Cinsiyet eşitliği bilinci ile yetişen Doğa Nesli, tüm Türkiye kampüslerimizde büyük emek vererek hazırladıkları görkemli organizasyonlar ile Dünya Kadınlar Günü’nde farkındalık yarattı.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , lise eğitimi , öğrenci meclisleri , 8 mart dünya kadınlar günü , lisede sanat etkinlikleri , cinsiyet eşitliği

İnsan hakları temelinde kadınların ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılan bu önemli günde, Lise Öğrenci Meclislerimizin önderliğinde tüm öğrencilerimiz gerçekleştirdikleri organizasyonlar ile Türkiye’de kadınların geleceği için ilham verdi.

Kampüslerinde başarılı kadın girişimcileri, iş kadınlarını, kadın sanatçıları, akademisyen ve velilerini ağırlayarak kadının toplumdaki yeri ve önemi üzerine panel, seminer ve farkındalık yaratan söyleşirler düzenledi. Türk kadınının ne kadar başarılı olduğunu vurgulayan öğrencilerimiz tarihimizde çığır açmış kadınları canlandırdı. İlk kadın mühendis, ilk kadın üsteğmen, ilk kadın savaş pilotu, ilk tiyatro kadın sanatçısı ve kahraman kadınlarımız öğrencilerimizin canlandırmaları ile yeniden hayat buldu. Kampüslerimizde açılan sergilerde başarılı, rol model kadınların başarı hikayeleri sergilendi. Öğrencilerimizin el emeği hazırladıkları Dünya Kadınlar Günü temalı hediyelikler o gün kampüslerinde bulunan bütün kadın personel, öğretmen, yönetici, veli ve konuklarımıza dağıtıldı. Dağıtımlar ve Dünya Kadınlar Günü'ne özel etkiinlikler Türkiye'nin dört bir yanında AVM'lerde, hastanelerde ve kamu alanlarında gerçekleşti.

t-MBA Eğitim Modeli ile topluma pozitif katkı sunan, kendine güvenen, bilinçli, sosyal ve yenilikçi liderler olarak yetişen öğrencilerimiz Türkiye’de kadınların geleceği için umut oldu.