t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN TEOG SINAVI ÖNCESİ BÜYÜK MOTİVASYON!

1 milyonu aşkın 8. sınıf öğrencisinin ter döktüğü Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavından önce Doğa Okulları Meclis Öğrencileri yine öncü bir çalışmaya imza attı.

ETİKETLER : sınav kaygısı , doğa okulları teog , lise meclisi , t-mba eğitmi , teog motivasyon

Doğa Okulları Meclis Öğrencileri, sınavda endişelenen ve heyecanlanan öğrenciler için “sınav kaygısı” eğitimi verdi. Eğitim hayatları boyunca sınavı korkulacak bir aşama olarak görmemeleri için 8. sınıf öğrencileriyle önemli bilgiler paylaştı. Sınava girmeden önce dikkat edilmesi gerekenler ve sınav sırasında önem arz eden konular hakkında bilgi veren meclis öğrencileri, TEOG sınavına girecek olan öğrencilerle motivasyon çalışmaları yaptı. Kaygılarını bir balonla gökyüzüne gönderen öğrencilerin yanı sıra, sınav kaygılarını tatlı bir anıya döndürmek için pastalar hazırladı, eğitsel oyunlar oynandı. Doğa Okulları Meclis Öğrencilerinin hem devlet okullarında hem de kendi kampüslerinde sınava girecek arkadaşlarına verdikleri “sınav kaygısı” eğitimi, öğrenciler ve veliler tarafından beğeniyle karşılandı. Sınava daha mutlu ve emin adımlarla girecek olan 8. sınıf öğrencileri, meclis öğrencilerine teşekkür etti.