t-MBA ÖĞRENCİLERİ DERSLERİNİ İŞİN UZMANLARINDAN ALIYORLAR

t-MBA derslerine katılan alanında uzman profesyonellerin aktardığı dersler öğrenciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Acarkent Doğa Lisesi’nde Ekonomi dersine katılan Ekonomist Dergisi Yayın Yönetmeni Talat Yeşiloğlu öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.

ETİKETLER : iletişim , gazeteci , talat yeşiloğlu , Acarkent , t-MBA , borsa , döviz , parite , mevduat , uzman

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü mezunu Ekonomist Dergisi Yayın Yönetmeni Talat Yeşiloğlu, Acarkent Doğa Lisesi'nde Ekonomi dersine katılarak t-MBA öğrencilerine borsa, döviz, parite, mevduat gibi kavramları açıkladı. Dünyanın çeşitli ülkelerinde kullanılan para birimlerini ve bunların karşılaştırmalı olarak değer kazanmaları ya da değer kaybetmeleri unsurlarına değindi. Sorduğu sorularla öğrencilerin aslında bu kavramlara hiç de yabancı olmadıklarını fark etmelerini, aslında bildikleri şeyleri keşfetmelerini sağladı.