t-MBA ÖĞRENCİLERİMİZDEN DİNÇER KARACA VE ALİ HANTAL İLE VR DAY

Doğa Koleji Acıbadem Kampüsü t-MBA Öğrencileri, Türkiye’nin tek teknoloji programı Silikon Vadisi Programcısı Dinçer Karaca ve VR Masters Kurucusu Ali Hantal ile VR (Virtual Reality) Day düzenledi.

ETİKETLER : dinçer karaca , ali hantal , vr day , teknoloji paneli , eğitim teknolojileri , t-mba eğitimi , silikon vadisi , doğa koleji acıbadem kampüsü

Acıbadem Bilim Kampüsü t-MBA öğrencileri, günümüzün en önemli konuları olan teknoloji konularını içeren bir panel düzenledi. VR (Virtual RealityDay olarak adlandırılan organizasyonda, t-MBA öğrencilerinin sahne tasarımları dikkat çekti. Panele; Mezun Group Yönetim Kurulu Başkanı ve VR Masters Kurucusu Ali Hantal, Show TV'de yayınlanan Silikon Vadisi programının yapımcı ve sunucusu olan Dinçer Karaca konuk oldular. VR teknolojisinin geleceğin oyun sektöründe hatta hayatın içerisinde büyük bir söz sahibi olacağını söyleyen Karaca ile öğrenciler teknoloji ve teknolojik aletlerin önemi üzerine konuştular. Teknolojinin doğru kullanılması gerektiğini vurgulayan Ali Hantal, teknoloji tüketen değil yönlendiren toplum olmamız gerektiğini vurguladı. Yapılan panelde VR gözlükler gibi birçok teknolojik cihazın sahne üzerinde öğrenciler tarafından kullanılması sağlandı. Teknolojik cihazları inceleyen t-MBA öğrencileri, Hantal ve Dinçer’e teknolojinin geleceği ile ilgili sorular yönelttiler. Konuklarımız aynı zamanda kampüsümüzün teknoloji ve bilişim sınıflarını da gezerek yöneticilerimizle fikir alışverişinde bulundular.