t-MBA ÖĞRENCİLERİNDEN İŞ DÜNYASININ DEV ŞİRKETLERİNE BEDEN DİLİ EĞİTİMİ!

t-MBA öğrencilerinin tüm Türkiye’yi saran eğitim yansımaları devam ediyor. Türk Hava Yolları, Tekfen Holding, Sabancı Holding, Doğan Printing Center gibi iş dünyasının dev şirketlerine Öğrenci Meclisleri Beden dili eğitimi veriyor.

ETİKETLER : Beden Dili eğitimi , nestle , t-MBA , öğrenci meclisleri , tekfen , sabancı holding

t-MBA Öğrenci Meclisleri, zihnimizin bilinç altında fark etmeden yaptığı hareketlerin şifresini çözebilmeyi amaç edinerek iş dünyasının üst düzey yöneticilerine beden dili eğitimi veriyor. İş dünyasının en çok takip ettiği kurumsal eğitimler arasında yer alan beden dili eğitimleri, Doğa Okulları t-MBA öğrencileri önderliğinde yürütülerek yine büyük bir başarıya imza atıyor. Güçlü bir tokalaşmanın güven verdiğini, göz temasının konuşurken verdiği pozitif mesajı, el ve kol hareketlerinin liderlik ruhuna öncülük ettiğini öğrencilerimizden dinleyen yöneticiler, lise öğrencilerinin iş hayatına şimdiden adapte olmasından mutluluk duyduğunu belirtiyor.