t-MBA ÖĞRENCİLERİNE, FOTOĞRAFIN İNCELİKLERİNİ OKAN BAYÜLGEN ANLATTI

Televizyon, sinema, fotoğraf gibi görsel sanatların her alanında ismini defalarca kez kanıtlamış Okan Bayülgen, Doğa Koleji’nin t-MBA öğrencilerine fotoğraf dersi verdi. Doğa Okulu Anadolu Liseleri'nde t-MBA programına dahil olan yaklaşık 300 öğrenci, fotoğrafın inceliklerini 2 saatlik ders boyunca Okan Bayülgen’den dinledi.

ETİKETLER : okan bayülgen , fotoğraf , Doğa Okulu fotoğrafçılık klübü , fotoğraf workshop

Doğa Koleji ’nin Anadolu Liseleri'ne özel bir eğitim modeli olan, liseler için yüksek lisans programı t-MBA kapsamında pek çok ünlü isimden ders alan öğrenciler, bir kez daha Okan Bayülgen’den ders aldı. Çektiği siyah-beyaz ve sosyal mesajlar içeren fotoğraflarla adından söz ettiren Okan Bayülgen, Beykoz Doğa Koleji’nde yaklaşık 3 yüz t-MBA öğrencisine fotoğrafçılık dersi verdi.

Beykoz Doğa Okulu Kampüsü 'nde düzenlenen 2 saatlik ders boyunca öğrenciler, Okan Bayülgen’in fotoğrafa bakış açısı ve çekim tekniklerini kendisinden dinledi. Okan Bayülgen “Fotoğrafa meraklı gençlerle birlikte olmak çok keyifli. Keyif aldığımız bir şey üzerinde konuştuk öğrencilerle. Aralarında gerçekten çok yetenekli gençler var. Burada onlarla olmak beni de çok mutlu etti” dedi. t-MBA öğrencilerinin kendi fotoğraf makineleriyle katıldığı fotoğrafçılık dersinde, birbirinden güzel kareler ortaya çıktı." dedi.