t-MBA ÖĞRENCİLERİNİN İŞ PROJELERİ, EĞİTİM VE İŞ DÜNYASINDA YİNE FARK YARATTI

Her yıl gelenekselleşen t-MBA İş Projeleri Yarışmasının finali, Çekmeköy Doğa Koleji'nde gerçekleşti.

ETİKETLER : t-MBA iş projeleri , t-mba zirvesi , çekmeköy doğa koleji , kadıköy doğa koleji , proje yarışması

Tüm Türkiye'deki Doğa Koleji öğrencilerinin katılım sağladığı yarışmada bu sene 119 proje yarıştı. Eğitim ve iş dünyasının da takip ettiği, yaratıcı fikirlerin yarıştığı büyük organizasyonda katılımcı öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi.

t-MBA iş projeleri ile yerel dinamikler arası iş birliği güçlendirilerek, sosyal çalışma kültürünü geliştiren projelerimiz 15 Nisan'da Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan 8. t-MBA Zirvesi’nde sunulacak. t-MBA İş Projeleri yarışmasının sonucunda öncelikle ilk 10 proje belirlendi.10 finalist proje arasından jürinin değerlendirmesi sonucunda ilk 3 proje ve projelerin mimarları seçildi.

İş projelerinin birinciliğini Akıllı Korna projesiyle Kadıköy Doğa Koleji'nden Seda Cingöz, ikinciliği Batman Doğa Koleji'nden Dünyada Engelli Kalmasın projesiyle   Arzu Akın, Miray Tarhan ve Veysel Gündem, üçüncülüğü ise Minerva projesiyle Antalya Doğa Koleji'nden Kubilay İnce aldı. Öğrencilerimiz t-MBA Zirvesi’nde plaketlerini alacaklar.