t-MBA SAHADA ÖĞRENİYORUM İLE İŞ DÜNYASINI YAKINDAN GÖZLEM

t-MBA Eğitim Modeli kapsamında gerçekleştirilen “Sahada Öğreniyorum” ile öğrencilerimiz iş dünyasına ait derslerde edindikleri bilgileri yerinde bilgi alarak pekiştirme imkanı elde etti.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , doğa anadolu lisesi , doğa lise eğitimi , girişimcilik , lise projeleri , lisede kariyer , iş projeleri yarışması , doğa liseleri , sahada öğreniyorum

Doğa Koleji öğrencileri “Sahada Öğreniyorum” etkinliği ile ziyaret ettikleri işletmelerin genel işleyişi, tarihçesi, yurtiçi ve yurtdışı mağazaları, pazarlama ve insan kaynakları taktiklerini, bölge ve ülke ekonomisine katkılarını ilgili birimlerden yerinde gözlemleyerek ve dinleyerek bilgi sahibi oldular.

Saha ziyaretleri öğrencilerin iş operasyonları anlamalarını, teoride edinilen bilgilerin uygulamadaki işleyişini, sınıfta öğrenilen konuların durum analizi ile yerinde pekiştirilmesini direkt gözlemler ve firma yetkililerinden aldıkları bilgiler sayesinde pekiştirmelerine olanak sağlıyor. Bu kapsamda öğrencilerimiz Türkiye’nin önde gelen firmaların fabrika ve genel müdürlük ofislerini ziyaret ettiler. Ulusal medya kuruluşlarından, havalimanlarına; un fabrikalarından tekstil fabrikalarına kadar çok geniş bir alanda ziyaretlerin gerçekleştiği “Sahada Öğreniyorum” ile öğrencilerimiz firma yetkililerinden bilgi edindiler.