t-MBA SEMİNERLERİ KAPSAMINDA DERYA HATİBOĞLU ATAŞEHİR 3 KAMPÜSÜNDE LİSE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Doğa Koleji Ataşehir 3 Kampüsü t-MBA öğrencileri, Kasım ayı boyunca süren girişimcilik seminerleri kapsamında Vodafone CFO’su Derya Hatiboğlu'nu ağırladı.

ETİKETLER : t-mba semineri , derya hatiboğlu , atasehir vodafone , lise eğitimi , girişimcilik dersi , inovasyon dersi , lise öğrenci meclisi

t-MBA Eğitim Modelinin önemli kazanımlar sunan modüllerinden birisi de öğrencilerin iş dünyasının rol modelleri ile bir araya gelmelerini sağlayan t-MBA Seminerleri... Dünyanın önde gelen GSM operatörlerinden Vodafone’un Türkiye CFO'su Sayın Derya Hatiboğlu öğrenci meclisinin düzenlediği seminerle Doğa Koleji Ataşehir 3 kampüsündeydi.

Vodafone CFO’su Sayın Derya Hatiboğlu kendi kariyer yolculuğundan bahsederek hedeflenen gelecekle eğitim hayatının örtüşmesi gerektiğine dikkat çekti. Hatiboğlu, gelişen teknoloji, hızlı iş hayatı ve sürekli değişen dinamikler neticesinde başarılı olmak için donanımlı bireyler olarak profesyonel hayata hazırlanılması gerektiğini vurguladı. Öğrencilere “Tutkuyla yapabileceğiniz işi keşfederek o alana yönelin” öğüdünde bulunan Hatiboğlu, Vodafone'un pazarlama ve büyüme stratejilerinden de bahsederek öğrencilere paylaşımda bulundu. Derya Hatiboğlu seminerin sonunda öğrencilerimizin sorularını yanıtlayarak kazanımı yüksek bir organizasyonda bizlerle bir araya gelmiş oldu.