t-MBA SEMİNERLERİ KAPSAMINDA SABAH GAZETESİ SANAT YÖNETMENİ ÖMER BAHAR ÇEKMEKÖY KAMPÜSÜ’NDEYDİ

Çekmeköy Doğa kampüsü son derece özel ve ilgi çekici bir seminerle, t-MBA Eğitim Modeli’nin öğrencilerimizin ilerideki meslek seçimlerine yönelik rol model seminerlerine bir yenisini daha ekledi.

ETİKETLER : ömer bahar , t-MBA , öğrenci meclisleri , seminer , çekmeköy , t-MBA eğitim modeli

Sabah Gazetesi Sanat Yönetmeni Ömer Bahar seminerinde öğrencilerimize gazetenin anasayfası ve diğer sayfalar için fotoğraf nasıl seçilir, sayfa tasarımı ve mizanpaj nasıl yapılır gibi konuların yanısıra genel gazetecilik hakkında da bilgiler verdi. Öğrencilerin dikkatle dinlediği seminer sonrasında Ömer Bahar kendisine yöneltilen soruları yanıtlayarak öğrencilerle sohbet etti.