t-MBA SEMİNERLERİ KAPSAMINDA SİMİT SARAYI KURUCUSU HALUK OKUTUR ATAŞEHİR II DOĞA KOLEJİ'NDE KONUK OLDU...

Lise öğrencilerimize rol model ve başarı öyküleri sunan t-MBA Eğitim Modeli çerçevesinde iş dünyasından ünlü isimlerinin verdiği seminerlere Ataşehir II Doğa Okulu kampüsümüzde Haluk Okutur ile bir yenisi eklendi.

ETİKETLER : Simit Sarayı Kurucusu , Haluk Okutur , t-MBA , meclis öğrencileri

Yaratıcı iş fikri ve girişimcilik öyküsünü anlattığı ve iş hayatı hakkında tavsiyeler verdiği semineri büyük bir ilgi ve merakla dinleyen öğrenciler, duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Meclis öğrencilerimiz ayrıca Haluk Okutur için simitlerle ilginç tasarım ve çalışmalar yaparak kendisine sundular. Okutur, öğrencilerin Simit Dünyası’nda farklı şekillerdeki simitler sunulması önerisini çok beğendi.