t-MBA VE İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ SÜRÜYOR

Pearson Edexcel sertifikası alan t-MBA öğrencilerine burs olanağı sağlayan İstanbul Bilgi Üniversitesi, öğrenciler için faydalı programlarla Doğa Okulu ile ortak çalışmalarına devam ediyor.

ETİKETLER : İstanbul Bilgi Üniversitesi , Edexcel , t-MBA Eğitim Modeli , t-MBA Exclusive , t-MBA diploması , Keith Sharp

Birçok ortak proje yürüttüğümüz İstanbul Bilgi Üniversitesi, öğrencilerimizi üniversite seçimlerinde bilgilendirmeye yönelik Bostancı, Avcılar, Sarıyer ve Acarkent kampüslerimizi ziyaret etti. İstanbul Bilgi Üniversitesi İngiltere’nin işletme alanındaki önemli üniversitelerden London School of Economics’le koordineli olarak Ekonomi-İşletme Üstün Başarı Programı’nı yönetiyor. Öğrenciler böylece hem İstanbul Bilgi Üniversitesi hem de University of London International Programs diploması almaya hak kazanıyorlar. Programla ilgili tanıtım LSE’de Uluslararası Programlar Direktörü Dr. Keith Sharp tarafından yapıldı. Program, özellikle İşletme eğitimi almak isteyen 12.sınıf öğrencilerimiz için yol belirleyici oldu.