t-MBA YENİ ÜRÜN ÇALIŞTAYI BİRİNCİSİ ÖĞRENCİLERİMİZ KARİYER.NET’TEN MENTÖRLÜK ALDI

t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı’nda jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda birincilik kazanan Ankara İncek, Ataşehir-1 ve Acarkent kampüslerimizin oluşturduğu takım Kariyer.net Genel Müdür Yardımcısı Didem Arıkan’dan mentörlük alarak projelerini AR-Ge birimi ile paylaştılar.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , doğa anadolu lisesi , doğa lise eğitimi , girişimcilik , lise projeleri , lisede kariyer , iş projeleri yarışması , didem arıkan

24-26 Şubat tarihlerinde Antalya’da gerçekleşen t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı’nda aralarında Dinçer Karaca ve Halit Beyazkürk gibi jüri üyelerinin bulunduğu ürün geliştirme çalıştayında Köprü projesi ile öne çıkan Ankara İncek, Acarkent ve Ataşehir-1 kampüsü öğrencilerimiz Kariyer.net Genel Müdür Yardımcısı Didem Arıkan’la bir araya gelerek projelerinin detaylarını paylaşma deneyimi yaşadılar. Didem Arıkan’dan iç motivasyon ve kariyer gelişimi üzerine mentörlük alan öğrencilerimiz daha sonra birincilik kazandıkları projelerini Didem Arıkan’a ve diğer Kariyer.net çalışanlarına aktarma fırsatı yakaladılar. Kariyer.net firmasını yakından tanıma şansı yakalayan öğrencilerimiz AR-GE birini ve etkinlik birimi yöneticileri ile bir araya gelerek iş akış süreçlerini dinlediler. AR-GE biriminde yeni fikir üretiminin nasıl geliştiği ve şekillendiği ile ilgili öğrencilerimiz bilgi edindi.

t-MBA Eğitim Modeli ile erken yaşta kazandıkları deneyimleri beğeni ile değerlendiren Sayın Arıkan, öğrencilerimizin detaylıca geliştirdikleri ve topluma fayda sağlayacak bir ürün olan Köprü projesi fikrini takdirle karşıladılar.