t-MBA ZİRVE HAFTASINDA 2. GÜN

t-MBA dersleri sürdürülebilirlik, girişimcilik ve yönetim konulu dersler ve çalıştaylarla saat 10:00'da başladı.

ETİKETLER : t-MBA Dijital , t-MBA Eğitim modeli

Green Partners'dan Ciprian Popovici ve Flaviu Petean çalıstaya katılan gruba rol yapma tekniklerini kullanma üzerinden İstanbul'da sürdürebilirlik eğitimi verdi. Çalıştay günün en göze çarpan etkinliklerinden bir tanesiydi ve öğrencileri İstanbul'da sürdürülebilirlik gibi değerli bir bilgiyi edinmenin mutluluğuyla ayrıldılar. Alberta University tarafından verilen Yenilik dersi günün en ilgi çeken derslerden bir tanesiydi. Öğrenciler dersten büyük keyif alırlarken, "Bizim için gerçekten çok faydalıydı ve işletme dersleri için büyük bir güven verdi." dediler. Bir çok ülkeden öğrencileriyle birlikte haftaya katılan öğretmenler için de etkinlikler vardı. Öğretmenler sınıflarda t-MBA Dijital kullanımını öğrendikleri çalıştaylarda ve eğitimlerde günü geçirdiler. t-MBA Dijital, t-MBA Eğitim modelinin oyunlaştırılmış ve kişiselleştirilmiş halidir.