t-MBA ZİRVE HAFTASININ 4. GÜNÜNDE ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERLE t-MBA DİGİTAL WORKSHOP'U

t-MBA Zirve Haftası'nın dördüncü gününde Kurtköy Doğa Kampüsü'nde bulunan yabancı misafirler iki ayrı etkinliğe katıldılar.

ETİKETLER : t-mba zirve haftası , çamlıca doğa koleji , food waste , t-mba dijital , gökhan görgülü

Öğrencilerimiz ve yurtdışından gelen konuklarımız; Çamlıca Doğa Kampüsü öğrencisi Gökhan Görgülü'nün t-MBA Digital'i anlatarak başladığı workshopta öğrenciler ve öğretmenler bilgi sahibi olurken ayrıca kendilerine verilen proje üzerinde çalışma yaparak sunma imkanı buldular. Öğleden sonra ise Rus öğrenciler t-MBA Digital için ülkelerinde hazırlamış oldukları sosyal sorumluluk projesi Food Waste ile ilgili video ve sunumlarını Hollandalı ve Türk öğrencilere izleterek çıkardıkları dergiyi onlarla paylaştılar.