Haber ve Etkinlikler

t-MBA ZİRVE HAFTASININ SONUNA GELDİK!

Haftanın son gününde t-MBA öğrencileri ve uluslararası davetliler Acıbadem kampüsünde Prof. Christine Clarke tarafından verilen Girişimcilik dersine katıldılar.

ETİKETLER : t-MBA , Prof. Christine Clarke , Girişimcilik , Acıbadem Kampüsü

Günümüz dünyasına damga vuran genç ve başarılı girişimcilerin hayatlarına tanık oldular. Ders öğrencilerimize birer genç girişimci olabilmeleri konusunda hayli ilham verdi. Ardından gerçekleşen ödül töreninde uluslararası konuklarımız t-MBA takımının gösterdiği çabaya ve yoğun çalışmaya tanık oldular. Ödül töreninde Kurtköy ve Avcılar finalistleri arasında eğlenceli bir dans yarışması gerçekleşti. Ardından birbirinden başarılı t-MBA on the go videoları seyredildi. Törenin sonunda tüm haftanın hatıralarından oluşturularak hazırlanan bir video gösterildi. İnanilmaz derecede güzel geçen bu haftada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL