t-MBA ZİRVE HAFTASININ SONUNA GELDİK!

Haftanın son gününde t-MBA öğrencileri ve uluslararası davetliler Acıbadem kampüsünde Prof. Christine Clarke tarafından verilen Girişimcilik dersine katıldılar.

ETİKETLER : t-MBA , Prof. Christine Clarke , Girişimcilik , Acıbadem Kampüsü

Günümüz dünyasına damga vuran genç ve başarılı girişimcilerin hayatlarına tanık oldular. Ders öğrencilerimize birer genç girişimci olabilmeleri konusunda hayli ilham verdi. Ardından gerçekleşen ödül töreninde uluslararası konuklarımız t-MBA takımının gösterdiği çabaya ve yoğun çalışmaya tanık oldular. Ödül töreninde Kurtköy ve Avcılar finalistleri arasında eğlenceli bir dans yarışması gerçekleşti. Ardından birbirinden başarılı t-MBA on the go videoları seyredildi. Törenin sonunda tüm haftanın hatıralarından oluşturularak hazırlanan bir video gösterildi. İnanilmaz derecede güzel geçen bu haftada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.