t-MENTOR ÖĞRENCİLERİMİZ TEKNOLOJİ DEVİ HUAWEI TÜRKİYE’NİN YÖNETİCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ!

t-Mentor Öğrencileri Çin menşeli ve çok uluslu bir şirket olan, Huawei Türkiye’nin yöneticileri ile bir araya geldi.

ETİKETLER : t-mentor , huawei , teknoloji , ziyaret , telekominikasyon , yönetici , mine zaim , ar-ge , Pazarlama İletişim Direktörü , 3G , kokteyl

Huawei Türkiye Pazarlama İletişim Direktörü Mine Zaim, öğrencilerimize yaptığı tanıtımda Huawei’nin telekominikasyon alanında Türkiyedeki 3G teknoloji alt yapısını oluşturduğunu, ayrıca üç büyük telekominikasyon şirketi olan Turkcell, Avea ve Vodafone’nun alt yapı desteğini sağladığı konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdi. Bu bilgileri t-Mentor öğrencilerimiz ilgiyle karşıladılar. Bu tanıtımın ardından alanında uzman Huawei yöneticileri öğrencilerimize; visiblite raporları, portfolyo yönetimi, portffolyo iş süreç takibi için kullandıkları WinDrive programı ile ilgili sunumlar yaparak, öğrencilerimizin teknoloji takip ve yönetim süreçlerine olan algısını değiştirdi.

Yapılan sunumlar sonrasında öğrencilerimiz, Ar-Ge Merkezi olmak üzere sistem odası gezildikten sonra kokteyl eşliğinde Huawei‘nin Çinli yöneticileri ile teknoloji ve üretim teknolojileri hakkında sohbet etme şansı buldular.