TASARLA TÜRKİYE ÖDÜL TÖRENİ VE MAKERS DAY PANAYIRI 20 MAYIS'TA BEYKOZ KAMPÜSÜNDE!

Bilişim haftası kampsamında gerçekleştirdiğimiz Tasarla Türkiye yarışması ödül töreni ve Makers Day Panayırı' 20 Mayıs'ta Beykoz Kampüsü’nde!

ETİKETLER : tasarım yarışması , tasarla türkiye , 3d tasarım , maker takımı , 3d yazıcı atölyesi , 3d yarışması

20 Mayıs'ta Doğa Okulları Beykoz Kampüsü'nde adeta yaratıcılık ve tasarım şenliği var! Doğa Okulları'nın bu yıl ilkini gerçekleştirdiği Tasarla Türkiye - Doğamızda Yaratıcılık Var yarışmasında kazananlar ödüllerine kavuşurken Maker Day” ile tasarım, üretim, yazılımı bir arada kullanarak 3 boyutlu yazıcılar ile basıp tasarlıyoruz.

Tasarım yeteneğini kullanarak, elektronik devreler ve motorlar aracılığı ile yapılan nesneleri ve “şey”leri, 3 boyutlu yazıcılar ile basıp tasarlamaya ne dersin? Beykoz Kampüsü’nde, 13:00-16:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Tasarla Türkiye yarışmasında dereceye giren öğrencilerin de ödül alacağı organizasyonda, maker atölyelerine katılarak siz de bir “maker” olabilirsiniz.

Etkinlik, atölye ve workshop programı için takipte kalın!

Etkinlik Programı:

1.    Oturum Atölye

11:30 – 13:00

Tasarla Türkiye Ödül Töreni (paralel olarak 1. Oturum Atölyesi devam edecektir)

Yemek

2.    Oturum Atölye