TEKNOFEST'TE BAŞARI GELENEĞİ SÜRÜYOR

TEKNOFEST 2022'de yarışan ve ​ “Buzulların Altında Yatan Gizli Tehlike” isimli projeleri ile üçüncülük ödülünü kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Doğa Koleji Samsun Kampüsü  öğrencilerimiz Melisa BahadırYavuz Selimhan Kaya ve Defne Yıldırım danışman öğretmenleri Çiğdem Özgürdal ile gerçekleştirdikleri ‘Kuzey denizindeki buz tabakasının zarar görmesini engellemek amacıyla, ticaret yapan gemilerin dış yüzeylerine tutunan mikroskobik ve makroskobik canlılar ile diğer kirleticiler nedeniyle kutup ekosistemini olumsuz yönde etkileyen gemilerin yüzeylerinin hijyen kontrolünü ve dezenfekte edilmesi’ konulu “Buzulların Altında Yatan Gizli Tehlike” isimli projeleri ile üçüncülük ödülüne hak kazandılar.

4 Eylül’de TEKNOFEST Samsun etabında gerçekleştirilen ödül töreninde, öğrencilerimize ödüllerini TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal takdim etti. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi bu önemli başarılarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.