THE LEARNING AND TECHNOLOGY EXCHANGE NETWORK (LTEN) DOĞA OKULLARINDA

2012 yılından günümüze İstanbul'da birçok okuldan eğitmen ve teknoloji meraklılarını bir araya getiren LTEN (The Learning and Technology Exchange Network), bu kez Doğa Okulları ev sahipliğinde düzenleniyor.

ETİKETLER : lten , The Learning and Technology Exchange Network , ataşehir 3 bilim kampüsü , eğitim teknolojileri , gelecek ve eğitim

Bu yıl Doğa Okulları Ataşehir 3 Bilim Kampüsü'nde düzenlenecek olan ve her sene yerli-yabancı birçok katılımcıyı ağırlayan 14. LTEN (The Learning and Technology Exchange Network) organizasyonu 28 Ekim'de! Her düzenlendiğinde farklı bir tema ile katılımcıları buluşturan etkinliğin Doğa Okullarındaki teması "Gelecek ve Eğitim"

Katılımcılara; problem çözmek, fikir alışverişinde bulunmak ve ilham almak için buluşabilecekleri bir ortam sağlayan LTEN, tüm gün sürecek bir sunum ve tartışma programı ile öğretmen, eğitmen ve bilgi teknolojileri uzmanlarını bir araya getiriyor.

The Learning and Technology Exchange Network)