TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ "LİDERLİK KAMPI" GERÇEKLEŞTİ!

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi tarafından organize edilen Liderlik Kampı, Doğa Okulu Ankara Kampüslerinin desteği ile gerçekleşti.

ETİKETLER : Tobb , ekonomi ve teknoloji üniversitesi , liderlik kampı , TOBB ETÜ Sosyal Tesisler

18-19-20 Mart tarihlerinde, günümüz liderleri ile geleceğin liderlerini bir araya getirmeyi amaçlayan Liderlik Kampı’nda; katılımcılar, alanında uzman, lider vasıflı kişilerin deneyimlerini ve bilgilerini paylaşacağı oturumları dinleme ve bu isimlerle birebir tanışarak bilgi alışverişi yapma fırsatını buldu. Doğa Koleji lise öğrencilerinin de katıldığı kamp, yüksek dozda öğrenmeyi ve eğlenmeyi garanti ederken, katılımcılara liderlik vasıflarını geliştirip kendine yeni şeyler katma, iş hayatına hazırlama, yeni insanlar tanıma imkanı sağladı.

Ankara Doğa Okulu lise öğrencileri, S&S Motor Genel Müdürü Ferhat Albayrak ile sohbet etme ve liderlik yolunda ilerlerken deneyimlerini paylaşma imkanı buldular. Ankara Doğa Okulu öğrencileri ünlü sanatçı Gupse Özay’ı da kampa alırken;

İbrahim Aybar RENAULT GENEL MÜDÜRÜ

Hacı Sabancı DENSA HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Muharrem Dörtkaşlı TAİ GENEL MÜDÜRÜ

Hülya Ünver LÖSEV GENEL KOORDİNATÖR

Hüseyin Gürer DELOİTTE TÜRKİYE CEO

Hasan Vatan VATAN BİLGİSAYAR SAHİBİ

Alp Köksal KHAN ACADEMY TÜRKİYE DİREKTÖRÜ

Ali Osman Öztürk A TASARIM MİMARLIK KURUCUSU

Varol Yaşaroğlu ANİMASYON YAPIMCISI VE KARİKATÜRİST

Nükhet Everi PROFESYONEL TURİST REHBERİ VE YAZAR

ve Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Turgut'u da liderlik üzerine deneyimlerini izleme imkanı buldular.