TOPKAPI DOĞA ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ NBA BASKETBOL OYUNCUSU HİDAYET TÜRKOĞLU İLE DENEY YAPTI!

Ortaokul Fen Bilimleri Bölümü olarak öğrencilerimizin merakının ünlüler vasıtasıyla bilimsel alana çekilmesini amaçladığımız ‘Ünlülerle Deney’ projesi tüm hızıyla devam ediyor.

ETİKETLER : ortaokul , ünlülerle deney , deneyvision , hidayet türkoğlu , basketbolcu , proje , deney

Bilimi yaşayarak öğrenme ilkesini benimseyen öğrencilerimizin katıldığı Deney Vision Yarışması kapsamında gerçekleştirdiğimiz Ünlülerle Deney projesinde öğrencilerimiz sevdiği ve takip ettiği bir ünlü ile laboratuvarda deney yapıyor. Öğrencilerimizin büyük heyecan ve merakla gerçekleştirdiği bu proje sayesinde öğrencilerin bir yandan bilimsel düşünme becerileri gelişirken diğer yandan da özgüvenleri artıyor.

Topkapı Doğa Ortaokulunda ağırladığımız NBA Basketbol oyuncusu Hidayet Türkoğlu ile bir araya gelen öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinin heyecan verici ve keyifli yönlerini açığa çıkaran deneyler yaptılar.

Projemize destek veren Hidayet Bey’e teşekkür ediyor, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.