TORUNUNUZ OLABİLİR MİYİM?

Doğa Okulu olarak paylaşımı ve yardımlaşmayı ön plana çıkaran farklı alanlardaki sosyal sorumluluk projelerimizle toplumsal duyarlılığı artırmayı ve ortak sorunlara çözümler üretmeye katkıda bulunmayı; bunu yaparken de öğrencilerimize kendilerini geliştirme fırsatları yaratmayı hedefliyoruz.

ETİKETLER : Doğa Koleji , torununuz olabilir miyim , huzurevi
Bu çerçevede, 2013-2014 Eğitim-Öğretim  yılında Ortaokul Sosyal Bilgiler Bölümü olarak hayata geçirdiğimiz ‘’Torununuz Olabilir miyim?’’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türkiye’deki tüm okullarımızda öğrenim gören  yüzlerce öğrencimizle  birlikte;dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüz ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan yaşlılarımızı huzurevlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutluyor ve onlarla  bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz.