TRT OKUL CANLI YAYININDAYIZ!

Doğa Okulları İncek Kampüsü Ortaokul Türkçe Bölümü, öğrencilerinin iletişim organlarını tanıyıp, canlı yayın akışını yakından inceleyeceği bir çalışmaya imza attı.

ETİKETLER : trt okul , canlı yayın , ankara incek , ortaokul türkçe bölümü , proje

TRT Okul'da canlı yayınlanan "Günlük Hayat" programına katılan 5. sınıf öğrencileri canlı yayın sürecini yakından incelerken, programda yer alan eğitim içerikli doğaçlama skeçlerde de rol aldılar. Canlı yayın deneyimi kazanmaları, iletişim organlarını yakından tanımaları ve ulusal kanalımız olan TRT'de yayın akışının işleyişi hakkında bilgi sahibi olmalarının hedeflendiği projede öğrencilerimiz büyük beğeni alırken, sorulara verdikleri cevaplarla takdir topladılar.